Category - Automotive

Kenapa harga used car makin naik?

Kita nak tengok kenapa harga used car semakin tinggi? And adakah fakta ni, applied kepada semua jenis used car? Yang paling best, untuk time time macam ni, dekat mana yang boleh kita untung sebenarnya?   Punca used...

4 Petanda Enjin Kita Ada Masalah Besar

December 2020, Hyundai and kia disaman dengan amount 210 juta dollar atas sebab kegagalan untuk recall 1.6 juta kereta dengan engine problems. Recall  tu termasuk dengan kereta dari tahun 2015 ke 2017. Itu, kereta yang...

5 SUV Terpakai Yang Korang Patut Beli

Kita semua nak beli suv dengan sebab yang tersendiri. Tinggi, bonet luas, and ofcourse, trend. Suv for sure sangat sesuai untuk kita yang berkeluarga, and suv selalunya akan tick semua checklist kita as a family car...

Opel Mokka bakal dilancarkan?

Video SUV putih yang dikongsikan oleh pengguna tiktok yang nampak sporty dengan lampu belakang berbentuk L, ialah Opel Mokka yang telah dilancarkan di negara luar pada tahun 2020. Opel Mokka ini adalah sedikit pendek...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.