Archive - March 2022

Cara mudah dapat rm10k. Ez money

  Pengeluaran khas boleh dibuat melalui portal  bermula esok. Bagaimanapun, dana persaraan itu menggalakkan pencarum menyemak baki simpanan KWSP mereka melalui i-Akaun, aplikasi mudah alih i-Akaun atau kios KWSP...

Pavilion terbakar!

Kebakaran berpunca dari tempat pembakar daging itik di sebuah restoran di pusat membeli-belah Pavilion, KL sebentar tadi.

Bapa berang anak diraba pemandu

Semalam bini aku mengadu dekat aku, katanya dia pelik anak perempuan aku sorang ni ada whatsapp dia. “Ibu, esok boleh tak suruh abang anish hantar neno pergi sekolah? Driver ni suspicious lah” Bini aku balas...

Pensyarah hina B40

SEJAK pandemik Covid-19 melanda, landskap pendidikan negara juga telah banyak berubah. Paling ketara tentunya kelas secara atas talian (online) yang mana ia boleh diakses menggunakan telefon pintar, laptop, tablet dan...

5 SUV Terpakai Yang Korang Patut Beli

Kita semua nak beli suv dengan sebab yang tersendiri. Tinggi, bonet luas, and ofcourse, trend. Suv for sure sangat sesuai untuk kita yang berkeluarga, and suv selalunya akan tick semua checklist kita as a family car...

Lockdown 9 Hari

China mengumumkan penutupan bandar terbesarnya, Shanghai yang dilakukan dalam dua peringkat selama sembilan hari sementara pihak berkuasa melakukan ujian saringan Covid-19, lapor Badan Penyiaran Britain (BBC) semalam...

Resepi Ayam Kyochon Paling Senang And Sedap!

Bukan nak cakap apa lah. Kita bab bab ayam korea ni, memang geram sikit. Tapi tu lah, kita punya dompet pulak tak tebal nak makan kyochon hari hari. Tapi tape, kalau tak boleh makan sana, kita buat sendiri kat rumah...

Kancil rempuh Toyota Hilux

  Dua rakan maut apabila kereta Perodua Kancil yang mereka naiki terbabas dan merempuh sebuah kenderaan pacuan empat roda di Kilometer 12 Jalan Chini-Kuantan di Pekan hari ini. Ketua Polis Daerah Pekan...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.